OM OSS

LÅNG HISTORIA KORT...


Allt startade den dagen då jag började researcha efter drömringen till min blivande fästmö. Det var en helt ny värld för en utbildad idrottpsykolog utan erfarenhet av både förlovningsringar eller diamanter. Begrepp som en diamants fyra C, färggradering, top wesselton, en diamants symmetri & proportioner samt en skala som börjar på D och inte på A var helt främmande för mig. Men under min research mot drömringen väcktes dock ett stort intresse för just diamanter och smycken. Som den sanna entreprenör jag är började jag i liten skala och idag har det vuxit till att jag har ett showroom i centrala Stockholm med en lokal guldsmed & diamantfattare samt en av Sveriges största ringkollektioner med ett urval av över 1300 ringdesigner.

Jag är, enligt min fru, en obotlig romantiker och kärleken jag får se dagligen i par som skall förlova sig eller gifta sig är obetalbar. Jag har utan tvekan världens bästa jobb!


Vår affärsidé är enkel, vi vill hjälpa Dig hitta rätt design av ring med rätt diamant till rätt pris & kvalitét. 

Det är något vackert & värdefullt som Du skall bära resten av Ditt liv, då ska det vara fantastiskt!

Sweet Rocks står för 100% kvalité & service. Vi handsmider alla våra ringar, en maskintillverkad ring står sig långt från lika bra som en handsmidd ring över åren. Detta ger oss också möjligheten att tillverka Din drömring precis så som Du önskar Dig.


För oss är det viktigast att Du känner Dig trygg och att Du gjort ett bra köp, därför levereras alla våra ringar med en centerdiamant över 0.30ct med ett diamantcertifikat (GIA) samt att vi kan hjälpa dig med ett värderingsintyg från en oberoende värderingsman (till reducerat pris) för att Du ska veta vad Du köper samt att det är till rätt pris!


Det var kort om vilka Sweet Rocks är och vad vi står för!

Vi ser fram emot att träffa Dig & hjälpa Dig skapa Din drömring eller smycke!


Hälsningar Anders Almgren, VD

Förlovningsring och vigselring från Sweet Rocks
Förlovningsring och vigselring från Sweet Rocks

Ps! Hon sa ja!